Het nieuwe aankomstgezicht erkent toegangsbeheer

June 30, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Het nieuwe aankomstgezicht erkent toegangsbeheer

FTC07 is een zelfstandig toegangsbeheerapparaat dat gezichtserkenningstechnologie gebruikt om toegang tot erkende individuen te verlenen. Het wordt ontworpen om een betrouwbare en geschikte oplossing te zijn voor het beveiligen van toegang tot gebouwen, ruimten, en andere beperkte gebieden.

 

Één van de belangrijkste eigenschappen van FTC07 is zijn geavanceerde gezichtserkenningstechnologie. Het gebruikt een high-resolution camera en de geavanceerde algoritmen individuen en toelagetoegang nauwkeurig die te identificeren worden gebaseerd op preconfigured toestemmingen. Dit betekent dat slechts de gemachtigde personeelsleden zullen kunnen het beperkte gebied ingaan die, die algemene veiligheid verbeteren en het risico van onbevoegde toegang verminderen.

 

FTC07 wordt ook ontworpen gebruikersvriendelijk en makkelijk te gebruiken om te zijn. Het heeft een grote, intuïtieve touchscreen vertoning die het gemakkelijk maakt om het apparaat te navigeren en te vormen. Het heeft ook een ingebouwde spreker en een microfoon die voor bidirectionele audiomededeling toestaan, die het gemakkelijk maken om met individuen te communiceren die naar toegang streven.

 

Naast zijn gezichtserkenningsmogelijkheden, steunt FTC07 ook een waaier van andere toegangsbeheermethodes, met inbegrip van RFID-kaarten en SPELDcodes. Dit maakt tot het een flexibele oplossing die kan worden aangepast om aan de specifieke behoeften van uw organisatie te voldoen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het nieuwe aankomstgezicht erkent toegangsbeheer  0