Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: Junson
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 5000000-6000000
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 80% - 90%
Capaciteit van productie: 50000-70000pcs per maand
Nr van R&D: 5 volkeren
certificaat: CE, FCC, ROHS, UL
Inleiding


Van de de Veiligheidstechnologie van Shenzhenjunson Co. Ltd is bezig geweest met R&D, de productie en de verkoop van diverse veiligheidssystemen sinds 2004. Wij bieden magnetische sloten, elektrische sloten, solenoïdeslot, elektrische stakingen, elektrische boutsloten, deursloten, elektronische sloten, de bars van de slotpaniek, de uitgangen van de duwbar en andere verwante punten aan. 
Ons die 5000vervaardigingscentrum in Zhongshan wordt gevestigd, hebben wij meer dan 100 werknemers en Tientallen machines.

China Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Bedrijfsprofiel 0


Onze HoofdLopende banden zijn etc. Magnetisch slot, elektrisch slot, solenoïdesloten, toegangsbeheer. 

 onze ambacht is gekend uitstekend om met regelmatige functies te zijn. Wij kunnen ook de software voor het beheersorden van het toegangscontrolemechanisme volgens de gewoonte ontwerpen.

China Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Onze productie om te zijn saled aan meer dan 60 landen over de wereld, woonden wij securite ook markt in de V.S., Duits, Turkije, het UK, en Zuid-Afrika bij.  Junson zou OEM voor om het even welk van cliënt willen zonodig maken.   
China Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Bedrijfsprofiel 2

Afhankelijk van de overvloedige technologie en het eminente ontwikkelingspersoneel, is ons merk gevestigd. Onze producten zijn gecontroleerd door Nationale Openbare Veiligheid en Beschermingsafdeling, en wij hebben vele certificaten, zoals Ce, UL, ROHS en FCC. Wij kunnen uitstekende technische ondersteuning en normatief verkopend platform aanbieden.

China Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Bedrijfsprofiel 3

 


 

Geschiedenis

JUNSON-het Ontwikkelen zich van de VEILIGHEID 

China Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

JUNSON-de Beste Dienst van de VEILIGHEID

 

Snellere Pre-Sales reactie

 

JUNSON-VEILIGHEIDSaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

3-10 Werkdagen Snelle Levering

 

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

 

Garanties 

 

Al onze productie wordt gegeven 3-5 jaar garanties. 

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
a) Grondstoffencontrole

 

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van ons materiaal om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

 
 
b) Kwaliteitscontrole
 
b1. QC in workshop
Vier supevisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
b2. QC in verpakking
De arbeiders controleren of de pakken haar en stof alvorens verpakking bevatten te maken.
 
c) De kwaliteit klaagt
 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 12 uren, houden en zullen reactie in 24 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze sloten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: junson@szjunson.com, en verheugt zich op het werken met u.

China Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Sterkte: De sterkte van marktconcurrentievermogen, sterkte bleek om in de markt worden weerspiegeld, zijn wij test.

 

Hartstocht: Rijke geest van ons merk, de team trillende, stevige stichting, de industrievooruitzichten, duidelijke doel programmering, onze hartstocht van het meer zelfvertrouwen.

 

Team: In de praktijk ondergedompeld voor vele jaren, internationale binnenlandse en internationale industrie en beroepsbekwaamheden en professionele kwaliteiten, professionalisme en sterk en trillend.

 

Capaciteit: Test de capaciteit van de eerste stap denkt, en de capaciteit van de tweede stap van de test moet werken, is de derde stap het resultaat, liet ons stap voor stap inspectie bevestigt.

 

Visie: De belangrijke merken in de industrie is één van ons proces is ons doel om het merk te worden door werknemers, partners, consumenten, eerbied en liefde.

 

Mening: Wij taxeren terugkeer aan het personeel, hechten wij ook belang aan de belangen van de partners, besteden wij altijd aandacht aan de belangen van consumenten, geven wij meer om nuttige bijdrage tot sociaal, milieu.

Opdracht: Ontwikkelt geavanceerd technisch op securitesysteem, om het slimme leven in elk huis te maken.

Ons Team

                JUNSON-Term onthaal aan het werk met u                    

 

Junson Security Technology Company besteedde meer aandacht aan de verkoop van de producten in netwerk. Met het ingenieuze principe van beheer, de hoogte - kwaliteit van collectieve cultuur, de juist manier van bestuursstijl, hebben wij het merk van Junson vandaag bereikt.


Wij beloven dat wij na de verkoopdienst allen zullen voorzien en wij zullen eerlijk beheer als basis beschouwen.

 

China Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Bedrijfsprofiel 0