De Junsonveiligheid viert Dragon Boat Festival - een Joyous Gelegenheid

June 26, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over De Junsonveiligheid viert Dragon Boat Festival - een Joyous Gelegenheid

De Junsonveiligheid, een belangrijke leverancier van innovatieve veiligheidsoplossingen, treedt in de festiviteiten van Dragon Boat Festival met enthousiasme en opwinding toe. Deze jaarlijkse viering houdt grote culturele betekenis in China en met diverse traditionele douane waargenomen. De Junsonveiligheid omhelst de geest van eenheid, groepswerk, en cultureel erfgoed tijdens deze joyous gelegenheid.

Dragon Boat Festival, ook als Duanwu-Festival wordt bekend, valt op de 5de dag van de 5de maand van de maankalender die. Het herdenkt de legendarische dichter en staatsmanyuans van Qu, evenals betaalt hulde aan de geest van patriottisme en traditionele Chinese waarden. Het festival wordt wijd gevierd met de rassen van de draakboot, zongzi (kleverige rijstbollen) feesten, en andere culturele activiteiten.

Als bedrijf diep in Chinese cultuur wortel wordt geschoten, Junson-begrijpt de Veiligheid het belang om tradities te eren en te bewaren die. Dragon Boat Festival dient als waardevolle kans voor het bedrijf om teamgeest te bevorderen, verhoudingen te versterken, en in zinvolle communautaire interactie in dienst te nemen.

Om de gelegenheid te merken, Junson-heeft de Veiligheid een reeks gebeurtenissen en activiteiten georganiseerd die de de douane en geest van het festival bevorderen. De werknemers worden aangemoedigd om aan de rassen van de draakboot deel te nemen, waar de teams hun gesynchroniseerde het paddelen vaardigheden demonstreren en voor glorie op het water concurreren. De rassen niet alleen verstrekken een opwindende ervaring maar ook dienen als metafoor voor de samenwerkingsinspanningen nodig in de werkplaats.

Naast de rassen, Junson-heeft de Veiligheid culturele workshops geschikt waar de werknemers kunnen leren om zongzi te maken. Deze heerlijke die rijstbollen, in bamboebladeren worden en met diverse ingrediënten worden verpakt die, zijn een traditionele die traktatie tijdens Dragon Boat Festival wordt genoten gevuld van. Door deze workshops, Junson-poogt de Veiligheid onderaan deze eeuwenoude culinaire kunst over te gaan en een betekenis van culturele trots onder zijn werknemers te bevorderen.

„Dragon Boat Festival van dit jaar is een gelegenheid voor ons om ons cultureel erfgoed te vieren en onze banden te versterken als groep,“ zei M. Zhang, CEO van Junson-Veiligheid. „Wij geloven dat door de douane en de tradities van dit festival te omhelzen, wij een harmonischere en verenigde werkomgeving kunnen tot stand brengen.“

De viering van de Junsonveiligheid van Dragon Boat Festival breidt zich voorbij zijn werknemers uit. Het bedrijf heeft ook een gemeenschap overtreft programma in werking gesteld, waar het zongzi en andere feestelijke traktaties aan kansarme families en bejaarde zorgfaciliteiten verdeelt. Door de vreugde en de warmte van het festival met die in behoefte te delen, Junson-poogt de Veiligheid geluk uit te spreiden en tot het welzijn van de gemeenschap bij te dragen.

Aangezien Junson-de Veiligheid Dragon Boat Festival herdenkt, blijft het bedrijf zijn verplichting aan culturele appreciatie, groepswerk, en sociale verantwoordelijkheid aantonen. Door deze waarden te omhelzen, Junson-de Veiligheid een voorbeeld voor andere te volgen organisaties plaatst, bevorderend een betekenis van eenheid en viering die voorbij de werkplaats gaat.

Ongeveer Junson-Veiligheid: De Junsonveiligheid is een belangrijke leverancier die van innovatieve veiligheidsoplossingen, zich in toegangsbeheer, videotoezicht, en de systemen van de binnendringenopsporing specialiseren. Met een nadruk op technologische vorderingen en klantentevredenheid, Junson-poogt de Veiligheid betrouwbare en efficiënte veiligheidsoplossingen voor ondernemingen wereldwijd te verstrekken.