Een Reis van Grote Samenwerking: De klant bezoekt de Fabriek van Ons Bedrijf

July 17, 2023

ur Company Fabriek

Stad, Land: [Shenzhen, China]

Junson demonstreert nogmaals zijn sterk en dicht vennootschap met zijn klanten aangezien wij een hogere delegatie van onze partner uitnodigden om onze die fabriek te bezoeken in Zhongshan wordt gevestigd.

De klantendelegatie, die uit hogere stafmedewerkers en techniekteams bestaan, kwam bij onze fabriek op 7/16 aan. Dit bezoek poogde de klant van ervaring uit de eerste hand van onze geavanceerd productiemateriaal, efficiënte productieprocessen, en onze verplichting aan kwaliteit en innovatie te voorzien.

Tijdens het bezoek, nam de klantendelegatie in grondige discussies met ons onderzoek en ontwikkelingsteam en productieteam in dienst, die hoge appreciatie voor onze technische mogelijkheden en productiecapaciteit uitdrukken. Wij demonstreerden onze innovatieve producten en oplossingen, die gedetailleerd inzicht verstrekken in onze productietechnieken en kwaliteitscontroleprocédés.

Door het bezoek, reiste de klantendelegatie ook ons modern faciliteiten en pakhuisgebied. Zij gaven volledige erkenning aan onze materiaalupdates, fabriekslay-out, en milieuorganisatie en management.

Wij breiden onze dankbaarheid tot de klantendelegatie voor uit hun bezoek aan onze fabriek en hun hoog lof voor onze producten en processen. Dit bezoek niet alleen verbeterde wederzijdse vertrouwen en samenwerking tussen ons en de klant maar ook legde stevige fundamenten voor toekomstige samenwerkingsprojecten.

Als belangrijk bedrijf, zullen wij voor voortreffelijkheid blijven streven in het leveren van de producten van uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice. Wij verheugen ons op het werken met onze partner die aan meer projecten, wederzijds succes bereiken.

Indien u om het even welke vragen hebt of verdere informatie over ons fabrieksbezoek vereisen, gelieve vrij te voelen om ons te contacteren.

 

Alex Yan Sales-manager

Co. van de de Veiligheidstechnologie van Shenzhenjunson, Ltd.

Zaal 608 die, Shibida No.55, Zhenhua Road Huaqiang North, Shenzhen, 518100 bouwen.

Skype: szjunson

Whatsapp: https://wa.me/+8618721489689

Website: www.szjunson.com