Thuis

Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd

Van goede kwaliteit elektrisch boutslot voor verkoop
Van goede kwaliteit elektrisch boutslot voor verkoop
Dit is onze eerste vergadering in Junson-bedrijf, zijn Amy en Jeremy zeer professioneel. wij zullen beginnen om onze nieuwe productie te ontwikkelen in spoedig komst.

—— M. Ariel

Zeer blij voor uw het speciale steunen op toegangsbeheersysteem, is de productie in goede kwaliteit. zeer aardig om u te zien kerels in expro.

—— Mr.Chris

Goed team, zou ik met uw team bij oud willen werken, snel terugkoppelen, sepcail oplossingssuggestie.

—— Mr.Florian

Ik ben online Chatten Nu

Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd

1 2 3 4 5
Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd
bedrijf JUNSON Company Handelsdienst in JUNSON Company EM slotcliënt in ons bedrijf Veiligheid Expo.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Junson
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%
Capacity of production: 50000-70000pcs per month
No. of R&D: 5 peoples
Certification: CE, FCC, ROHS, UL


Van de de Veiligheidstechnologie van Shenzhenjunson Co. Ltd is bezig geweest met R&D, de productie en de verkoop van diverse veiligheidssystemen sinds 2004. Wij bieden magnetische sloten, elektrische sloten, solenoïdeslot, elektrische stakingen, elektrische boutsloten, deursloten, elektronische sloten, de bars van de slotpaniek, de uitgangen van de duwbar en andere verwante punten aan. 
Ons die 5000vervaardigingscentrum in Zhongshan wordt gevestigd, hebben wij meer dan 100 werknemers en Tientallen machines.


Onze HoofdLopende banden zijn etc. Magnetisch slot, elektrisch slot, solenoïdesloten, toegangsbeheer. 

 onze ambacht is gekend uitstekend om met regelmatige functies te zijn. Wij kunnen ook de software voor het beheersorden van het toegangscontrolemechanisme volgens de gewoonte ontwerpen.

 

Onze productie om te zijn saled aan meer dan 60 landen over de wereld, woonden wij securite ook markt in de V.S., Duits, Turkije, het UK, en Zuid-Afrika bij.  Junson zou OEM voor om het even welk van cliënt willen zonodig maken.   


Afhankelijk van de overvloedige technologie en het eminente ontwikkelingspersoneel, is ons merk gevestigd. Onze producten zijn gecontroleerd door Nationale Openbare Veiligheid en Beschermingsafdeling, en wij hebben vele certificaten, zoals Ce, UL, ROHS en FCC. Wij kunnen uitstekende technische ondersteuning en normatief verkopend platform aanbieden.

 


 

Contactgegevens
Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd

Contactpersoon: Mr. Jeremy

Tel.: 86-0755-23900515

Fax: 86-755-82779102

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)